Avocatul Ioan Barb, despre procesele împotriva Casei de Cultură, câștigate

Avocatul Ioan Barb, despre procesele împotriva Casei de Cultură, câștigate

De curând, Casa de Cultură a Sindicatelor din Călan a fost scoasă la vânzare, după ce primăria a solicitat executarea silită a proprietarilor săi. Avocatul primăriei a fost Ioan Barb, cunoscut și ca scriitor. Procesele dintre Primăria Călan şi Casa de cultură a Sindicatelor au început în 2013, administrația locală solicitând executarea silită a administratorilor acesteia, pentru datorii care însumau 1.259.388 lei. În luna ianuarie,

Primăria a scos astfel la vânzare imobilul din centrul oraşului, cu o suprafaţă utilă la subsol de 161 de metri patraţi, la parter de 1.312 metri patraţi şi la etaj de 840 de metri pătraţi. Prețul de pornire a fost stabilit la 2.744.000 lei.

Citește și Casa de Cultură din Călan a fost scoasă la licitație

„Nu am pierdut niciun proces din cele 10 cu Casa de avocatura Hassoti”, susține Ioan Barb, care a câștigat toate procesele împotriva uneia dintre cele mai mari case de avocatură.

„Primul dosar 7306/97/2003 s-a judecat in 2 cicluri procesuale si s-a terminat in 2017, sentință definitivă. Apoi au fost mai multe pentru alte impozite contestate. Ultimele doua s-au câștigat la Tribunal, dosar.1609/97/ 2019 si 1608/97/2019”, spune avocatul Ioan Barb.

Recursul are loc în 15 martie.

„Am câștigat procese cu Casa de Cultura de 20 de miliarde vechi”, mai susține avocatul Primăriei Călan.,

Casa de Cultură din Călan a fost construită între anii 1974-1976, ca domeniu public, s-a dat în folosință în anul 1976, având o sală de spectacole cu aproximativ 400 de locuri, o sală de ședință cu 100 de locuri, bibliotecă, sală de lectură și alte spații destinate activității cultural-artistice.

În prezent, instituția funcționează sub tutela Asociației Naționale a Caselor de Cultură ale Sindicatelor din România și are consiliul de administrație format din cele patru confederații sindicale la nivel național: Confederația Națională a Sindicatelor Libere din România – Frăția, Blocul Național Sindical, Confederația Națională Sindicală „Cartel Alfa“ și Confederația Națională a Sindicatelor Democratice din România. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *